مواد لازم برای سه پیمانه شربت:
ذرت خام درسته (بلال خام): پوست و کاکل آنها را درآورده و بیرون بریزید.
آب: یک و نیم پیمانه
شکر: 2 پیمانه
آب گازدار
طرز تهیه:
• با استفاده از یک چاقوی تیز، ذرتها را به دقت از چوب درسته آن جدا کنید.
• دانههای ذرت را همراه با آب، درون دستگاه غذاساز ریخته و آنها را تا حد پوره شدن با هم مخلوط کنید.
• ذرتهای پوره شده را درون قابلمهای روی حرات قرار داده و آنها را حرارت داده تا بجوشند. در این میان آنها را مرتب هم بزنید.
• حرارت را کم کرده و بگذارید تا 5 دقیقه دیگر نیز بجوشند. قابلمه را از روی حرارت برداشته و 10 دقیقه صبر کنید.
• ذرتها را درون پارچهای نخی ریخته و با فشار آب آنها را درآورده و آب حاصله را درون قابلمه بریزید.
• به آب ذرت شکر اضافه کرده و آن را روی شعله متوسط قرار دهید و تا زمانی که شکرها خوب درون مایع حل شوند حرارت دهید.
• قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید به اندازه دمای اتاق خنک شود.
• حدود سه قاشق سوپخوری از نوشیدنی آماده شده را درون لیوانهای از پیش آماده شده بریزید و روی آنها را با آب گازدار پر کنید و به آرامی آنها را با هم مخلوط کنید.
• شربت ذرت را میتوانید درون بطری ریخته و به مدت 3 هفته درون یخچال نگهداری کنید.
http://www.celebrationgeneration.com